h

Weer campagne, nu voor de Europese Verkiezingen

3 juni 2024

Weer campagne, nu voor de Europese Verkiezingen

Foto: SP Zaanstreek / Jan van Keulen

Natuurlijk is de SP Zaanstreek weer druk met de campagne! Onze bezorgers, onze actieve SP- leden, gaan in de Zaanstreek 13.500 SP- folders bezorgen (of hebben hun deel al gedaan). Op zaterdag 25 juni gingen we met z'n allen naar Alkmaar voor de SuperZaterdag. Op 1 juni stonden we natuurlijk met 'onze' kraam (die we bemensten ná de Partij voor de Dieren) op de Gedempte Gracht in Zaandam. En er werd geplakt! O ja, we deelden ook nog 1.000 'busfolders' uit. 

Foto: SP Zaanstreek / Jan van Keulen

Foto: SP Zaanstreek / Jan van Keulen

Foto: SP Zaanstreek / Rebecca Gichuki

Foto: SP Zaanstreek / Anna de Groot

Foto: SP Zaanstreek / Anna de Groot

Foto: SP Zaanstreek / Wouter Hulsthoff

We hebben goede hoop dat veel Zaankanters SP gaan stemmen.

U bent hier