h

Bezoek Tweede Kamerleden Eric Smaling (SP) en Barbara Visser (VVD) aan de Coenbrug en omgeving

De actiegroepen van Oud Koog, de Boerejonkerbuurt, Kalf en Kogerveld gaan door met hun werk! Zij geven een vervolg aan hun eerdere acties. Doel is om hogere en betere geluidsschermen te krijgen op en in de omgeving van de Coenbrug en eindelijk eens van het 'kaboem- kaboem' van de brugklep af te komen. Onlangs kwamen de actiegroepen al uitgebreid in het nieuws.

Foto: SP / www.sp.nl

Eric Smaling (SP)

Het is tijd voor een volgende stap. Op vrijdag 29 april om 10.00 komt SP Tweede Kamerlid Eric Smaling naar Zaanstad om zich persoonlijk op de hoogte te stellen van de situatie van de Coenbrug, het lawaai en het fijnstof. In zijn kielzog neemt hij VVD Tweede Kamerlid Barbara Visser mee. Barbara Visser woont zelf in Zaandam.

De bewoners van de diverse buurten hebben een presentatie voorbereid om de beide kamerleden op de hoogte te stellen. Ook gaan zij met de beide kamerleden de buurten in om ze te laten ervaren wat het betekent om te wonen bij een snelweg, die veel geluidsoverlast en fijnstof over de hoofden van de bewoners uitstort.

Wij gaan Eric en Barbara met de feiten confronteren. De pers kan er ook bij zijn. Graag zelfs! Want de bewoners van de vier wijken rond de Coenbrug willen niets liever dan van de geluidsoverlast en het fijnstof af zijn.

Het adres waar wij Eric en Barbara ontvangen is: Van Dalsem Elektrotechniek, Oostzijde 397-B, 1508 ER Zaandam.

Datum en tijd: 
vrijdag, 29 april, 2016 - 10:00
Waar: 
Van Dalsem Elektrotechniek, Oostzijde 397-B in Zaandam

U bent hier