h

Sadet Karabulut in Purmerend

24 november 2010

Sadet Karabulut in Purmerend

Door Henk Mak

Op een geweldige avond in een uitpuilend Concordia in Purmerend was Sadet Karabulut aanwezig om te peilen of er actiebereidheid was in Purmerend, Zaanstreek en Wormerland.

En dat die bereidheid er was bleek al snel, Sadet kan op een meeslepende en inspirerende manier de luisteraars aan zich binden, de mensen aanwezig zagen ook in dat er iets moet gebeuren om dit schaamteloze beleid van bezuinigen op de verkeerde plaatsen,( zorg, onderwijs, WWB,WMO,) moet je nog verder gaan om niet wakker geschud te worden??

Vele symphatie-kaarten werden getekend, inschrijven voor de bus naar Den Bosch, het liep allemaal als vanouds, velen voelden zich weer in de jaren dat men nog de straat op ging, de stemming was strijdbaar, de bereidheid groot.
Sadet waarschuwde wel dat men niet moet verwachten dat verandering van de ene op de andere dag zou gebeuren, maar goeie, strijdbare socialisten hebben een hele lange adem!!

Al met al, een prima avond en een groot compliment voor de afdeling Purmerend die een geslaagde avond had georganiseerd, nu de uitwerking nog,(als dit schaamteloze hakken in alles waar de verzorgingsstaat op draait), en we kunnen terug kijken op een goede start van een hete winter.

U bent hier