h

Liberaal Wormerland: 'Stem SP op 2 maart 2011'

16 februari 2011

Liberaal Wormerland: 'Stem SP op 2 maart 2011'

Samenwerking tussen liberalen en socialisten in Wormerland uitstekend

door: Willem Croese

WORMERLAND – Bijna niemand kan het ontgaan zijn dat de verkiezingen voor de Provinciale Staten voor de deur staan, 2 maart 2011 is het zover. Alle landelijke en provinciale partijen zijn druk in de weer met campagne voeren. De partij Vereniging Liberaal Wormerland (VLW) doet niet mee aan deze verkiezingen, omdat het een lokale partij is en geen binding heeft met een landelijke partij. VLW's advies is echter 'Stem SP op 2 maart 2011'.

 

 'Stem SP op 2 maart 2011' 

In een intentieverklaring hierover aan de inwoners van Wormerland laten VLW-fractievoorzitter Herman Al en wethouder Ronald Hendriks (VLW) weten uitstekend samen te kunnen werken met de SP Wormerland. De resultaten die beide partijen boeken noemen zij goed.
,,Zo zijn er aanzienlijke vorderingen om tot een dorpser, beter en goedkoper centrumplan te komen (ja heus, ’t gaat lukken!), komt er een prachtige multifunctionele accommodatie in de dorpskern Neck, wordt Wormerland op termijn een klimaatneutrale gemeente, werken wij tezamen hard aan het behoud van de uitstekende sociale voorzieningen van Wormerland en komen er binnenkort opvangplekken voor onze jongeren.”
De VLW benadrukt het niet altijd ideologisch eens te zijn met de SP, maar dat het pragmatisme van de socialisten in goede aarde valt. SP-fractievoorzitter Henk Mak beaamt de goede sfeer en vooral het praktisch samenwerken door de gemeente samen te besturen zoals het hoort. ,,Daarom ben ik zo blij met het stemadvies van VLW voor de SP in Noord-Holland.”

 

U bent hier