h

Nieuwe editie van socialistisch jaarboek "Kritiek"

9 augustus 2011

Nieuwe editie van socialistisch jaarboek "Kritiek"

Op zaterdag 3 september wordt de nieuwste editie van Kritiek, het socialistische jaarboek, gepresenteerd. Dit nummer is geheel gewijd aan de crisis: niet zozeer die van de economie, maar vooral die van de linkse beweging. Zoals bekend heeft links niet geprofiteerd van de economische crisis. Integendeel, ze is zelfs nog verder in het defensief gedrongen. Hoe kan links uit haar impasse geraken? Welke alternatieve wegen dienen zich aan? In het nieuwe nummer van Kritiek staan deze vragen centraal. Het nummer bevat bijdragen van auteurs als René Cuperus, Arjan Vliegenthart, Wim van Noort en Detlef Hartmann.

3 september: Presentatie in boekhandel de Rooie Rat in Utrecht

Jaarboek Kritiek 2011Ter gelegenheid van de nieuwe uitgave, organiseert de redactie een politiek debat in boekhandel de Rooie Rat in Utrecht. Dit debat vindt plaats op zaterdag 3 september om 16.00 uur.

De sprekers tijdens het debat zijn WBS-medewerker René Cuperus, SP-senator Arjan Vliegenthart en FNV-organizer Cihan Ugural.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom, de toegang is vrij.

Ter gelegenheid van de presentatie bieden we op 3 september het boek aan met een aanzienlijke korting: in plaats van €20,- kost het boek slechts €15,-.

Bestellen?

Kritiek 2011: Nieuwe wegen voor links kost €20,- (incl porto) en kan nu al besteld worden.

Klik hier voor een volledige inhoudsopgave.

U bent hier