h

Dag van verontwaardiging

17 november 2011

Dag van verontwaardiging

*Groot 'protestival' op de Dam! Iedere stem telt, dus laat je horen!*
Over de hele wereld worden mensen gemobiliseerd om de straat op te gaan. Bij de Ocuppy kan iedereen zijn eigen stem laten horen om samen een geheel te vormen. Hierdoor geïnspireerd komt ‘Hete Herfst’ *aanstaande zondag, 20 november* met de *Dag van de Verontwaardiging* op de Dam in Amsterdam.

Dag van verontwaardiging

De Dag van de Verontwaardiging is geen normale manifestatie. Er is een spectaculair programma, veel kunst, en volop de gelegenheid om met andere bezoekers in gesprek te gaan en zelfacties uit te voeren.
_Iedereen_ die iets wil doen is welkom! Vanaf 14:00 zijn er sprekers, maar ook muziek, artiesten, kunstenaarsinitiatieven en podia voor spontane sprekers. Dit protestival mag je echt niet missen!
Bevestigde namen: Freek de Jonge, Def P, Vincent Bijlo, 100% Isis, Ome Ad komt met een kookeiland op de Dam. Pete Philly. De komende week zullen we steeds wat meer bekend maken via de site: www.heteherfst.nl.
'Hete herfst wil bestaande organisaties samenbrengen.Op de dag verwachten we onder andere de deelname van Milieudefensie, Abvakabo FNV, PvdA, SP, de Schoonmakersbond, Rekening Retour, Platform Stop Racisme en Uitsluiting, Walk of Shame, Terug naar de Bossen, Platform Verontruste Oudersen Plein der Beschaving. De volledige lijst aan ondersteunende organisaties staat op *tromroffel* www.heteherfst.nl

U bent hier