h

25ste Fakkeloptocht op kerstavond

19 december 2011

25ste Fakkeloptocht op kerstavond

door: Hans Mandjes

Op kerstavond, 24 december, zal voor de 25e keer, vanaf De Groote Weiver, Industrieweg 1a, in Wormerveer, de Fakkeloptocht tegen discriminatie en overdraagzaamheid, van start gaan. Nog nooit is deze Fakkeloptocht zo nodig geweest.

Fakkeloptocht

Om ons heen worden, mede door invloed van de PVV, bevolkingsgroepen tegen elkaar opgezet. Worden er kinderen, die hier al jaren verblijven en geheel ingeburgerd zijn, uitgezet. Wordt er gescholden op mede burgers met een donkere huidskleur, homo-sexuele voorkeur of een ander geloof.
De tocht, door Krommenie, start om 20.00 uur, verzamelen om 19.30 uur. Fakkels kosten 2 euro. Om 18.00 uur kan men eventueel, tegen een bedrag van 5 euro, (vegetarisch) eten in De Groote Weiver. Na afloop van de tocht zijn er (gratis) chocolademelk en Gluhwijn. Voor deelname aan de maaltijd, graag even doorgeven aan het Bureau Discriminatiezaken, tel. 6125696, info@bdzaanstreek.nl

U bent hier