h

SParringpartners gezocht ...

12 maart 2012

SParringpartners gezocht ...

SP-logoDe SP heeft in Landsmeer en Oostzaan een flink aantal leden. Binnen niet al te lang termijn zou het mooi zijn dat deze twee gemeenten ieder een eigen SP-afdeling hebben en wie weet doet de SP hier mee met de volgende raadsverkiezingen in 2014. Om dit ideaal voor elkaar te krijgen zijn wij op zoek naar 'SParringpartners' die een steentje willen bijdragen aan de opbouw van deze afdelingen.

Weet je wat er speelt in Landsmeer of Oostzaan? Heb je goede idee├źn voor een actie? Wil je samen met het bestuur van de afdeling Wormerland de leden in jouw gemeente bezoeken? Heb je zin om mee te werken aan een eigen afdeling? Wij gaan graag samen met jou aan de slag.
Stuur een berichtje aan afdelingsvoorzitter Henk Mak: henk.p.mak@gmail.com of Wormerland wethouder Anna de Groot: adgroot@sp.nl. Bellen kan natuurlijk ook, onze nummers zijn: 06- 50920735 of 06- 17686276.

U bent hier