h

Nee tegen het Kunduz-akkoord

31 mei 2012

Nee tegen het Kunduz-akkoord

De 5 partijen verantwoordelijk voor het Kunduz-akkoord leggen onbeschaamd de rekening van de crisis bij de gewone mensen neer. De koopkracht van werknemers wordt onbeschaamd aangevallen, terwijl de rijken in dit land op geen enkele manier hoeven mee te betalen. De grootste aanval vindt plaats op de werknemers met een onbelaste reiskostenvergoeding en voor de goede orde: dat zijn er een paar miljoen! Een paar miljoen werknemers die in de ogen van GroenLinks wel wat dichterbij hun werk kunnen gaan wonen. Die volksverhuizing moet wel even voor 1 januari 2013 geregeld zijn, want
dan gaat de bijl erin en leveren deze werknemers gemiddeld 1.75% koopkracht in bovenop de rest van het koopkrachtverlies. Lees meer (in PDF).

FNV - Vecht voor je recht een is partij-onafhankelijke groep van strijdbare FNV-(kader)leden die zich verzetten tegen de FNV-top. Agnes Jongerius en co. willen ondanks de wens van de gewone leden de strijd niet aan gaan met dit crisiskabinet over het behoud van onze AOW. Wij dragen FNV–vecht voor je recht een warm hart toe en publiceren daarom sommige van hun analyses en oproepen, zoals bovenstaande nieuwsbrief.

U bent hier