h

Start ledencampagne SP Landsmeer

20 mei 2012

Start ledencampagne SP Landsmeer

Tekst en foto: Willem Croese

Een SP-afdeling in Landsmeer is een lang gekoesterde wens van Anna de Groot en haar partijgenoten. De Wormerlandse wethouder spant zich in om het ledenbestand in Landsmeer van het huidige aantal te vermeervoudigen. Het startsein is vrijdag 1 juni op het Marktplein in het landelijke dorp. Vandaag heeft de SP'er alvast een voorproefje gegeven van de campagne tijdens de uitzending van de Lokale Omroep Landsmeer (LOL).

Anna de Groot met D66'er Arnold Elfferich

Iedere twee weken op zondag zendt de omroep haar televisieprogramma uit met actueel nieuws. Anna de Groot schoof aan tafel bij programmamaker Adrie van Erp. In een filmpje van vier minuten liet LOL zien wat inwoners van Landsmeer denken over de komst van een SP-afdeling in het dorp. De reacties waren merendeels positief.
Anna de Groot gaf aan dat haar partij 'vaart' moet maken. In Landsmeer heeft de SP nu 38 leden en de spelregels zijn minimaal 50 leden om een afdeling officieel te starten. Reden genoeg om leden te werven en hen enthousiast te maken.
Al heeft de SP landelijk de wind mee het wordt hard werken in Landsmeer. Met een werkgroep gaat de partij de komende twee jaar aan de slag om daarna wellicht mee te doen aan de raadsverkiezingen van maart 2014 in deze gemeente.

Bekijk hieronder de eerste vijftien minuten van de uitzending waarin Anna de Groot te zien is:

U bent hier