h

22 augustus op campagne Oud-Koog in - doe mee!

16 augustus 2012

22 augustus op campagne Oud-Koog in - doe mee!

Aanstaande woensdagavond 22 augustus geven wij de start aan de verkiezingscampagne. De bedoeling is dat wij om 19.30 uur bij Wijkhuis 't Brandtweer in Koog aan de Zaan bijeenkomen om van daaruit vanaf 20.00 uur de wijk Oud-Koog in te gaan en samen huis aan huis te gaan flyeren. Ieder aanwezig lid zal een T-shirt met het SP-logo dragen (de T-shirts zijn dezelfde avond bij 't Brandtweer te verkrijgen) om te laten zien bij welke partij wij horen.

Yes We Can!

Met deze aanpak van de verkiezingscampagne willen wij, hier in Zaanstad, duidelijk maken dat de SP de partij is van de gewone mensen en dat de mensen via de SP hun stem kunnen laten horen in Den Haag. We zijn per slot van rekening niet voor niks de acties-partij! Laten we de kracht van SP zien en de oproep van Emile “I have a dream” beantwoorden met “Yes, we can!”

Onze route

Raadhuisstraat
Zuideinde
Leliestraat
Breestraat
Troelstraplein
Krokusstraat
Parallelweg
Narcisstraat
Rozenstraat
Breestraat
Hyacintstraat
Parallelweg
Emmastraat
Louisestraat
Breestraat
Julianastraat
Prins Hendrikstraat
Wilhelminastraat
Breestraat
Kruisstraat
Verzetstraat
AH/A8

Namens het campagneteam,
Gabriella Molica

U bent hier