h

Wake bij bajesboten op zondag 19 augustus in teken Suikerfeest

13 augustus 2012

Wake bij bajesboten op zondag 19 augustus in teken Suikerfeest

De Koogerkerk verzorgt op zondag 19 augustus de Wake bij de bajesboten in de Achtersluispolder. Ds Margo Trapman wil op deze dag voor de mensen op de boten kaarten afgeven met in verschillende talen wensen voor het Suikerfeest, het einde van de Ramadan.

Naast de gebruikelijke bossen bloemen wordt ook koek en chocola overhandigd vanwege dit feest. Onze nationale ombudsman, mr. Brenninkmeijer, heeft onlangs nog aan de overheid gerapporteerd dat de behandeling van de vreemdelingen in ons land onmenselijk is. Laten we solidair zijn en kom dus naar de wake op de Rijshoutweg 14, die om 14:00 uur begint.

Dus kom langs op zondag 19 augustus van 14:00 tot 14:45 uur op de Rijshoutweg in de Achtersluispolder.

U bent hier