h

Laatste wake bij de bajesboten

14 september 2012

Laatste wake bij de bajesboten

De vluchtelingen op de boten in de Achtersluispolder worden half september overgeplaatst. Eerst naar Zeist en daarna naar het nieuwe centrum bij Schiphol. Op zondag 16 september houden we daarom een laatste wake, deze keer georganiseerd door Amnesty Zaanstad.

De Zaanse band De Hailander zorgt geheel belangeloos voor de muzikale ondersteuning. We roepen iedereen op om nog één maal bij elkaar te komen. Om onze solidariteit met de vreemdelingen te betuigen en ons protest tegen hun behandeling in ons land te laten horen. Aan het eind van de Wake zullen we de witte zakdoekjes, waarmee we naar de vreemdelingen zwaaiden, aan de hekken vastknopen. In het treurige besef dat de verkeerde behandeling van deze mensen elders gewoon doorgaat. De wake begint om 14:00 uur op de Rijshoutweg 14 in Zaandam.

U bent hier