h

17 december SP-Wormerland ledenvergadering

24 november 2012

17 december SP-Wormerland ledenvergadering

Beste leden,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor het bijwonen van de ledenvergadering van de SP afdeling Wormerland. Deze wordt gehouden op maandag 17 december, vanaf 20.00 uur, bij de Wormer Vendeliers, Knollendammerstraat 14, in Wormer.
Centraal staat het aftreden van de huidige voorzitter Henk Mak en de kandidatuur voor het overnemen van deze functie, van Hans Mandjes. Daarnaast is de functie van secretaris vacant. Kandidaten hier voor kunnen zich melden tot twee dagen voor de datum van de ledenvergadering bij de secretaris Hans Mandjes, tel. 06-48363237, mandjes@hotmail.com.
Een kopje koffie of thee staat voor jullie klaar. Wij stellen jullie komst erg op prijs.
Namens het bestuur van de SP afdeling Wormerland.

Hans Mandjes, secretaris.

U bent hier