h

Kinderen van de rekening

1 december 2012

Kinderen van de rekening

Tekst en foto's: Kim Pfersich-Dierdorp

Om nog meer kinderschoentjes in te zamelen voor de actie 'Kinderen Van De Rekening' stond de SP afgelopen vrijdagochtend op de markt in Wormer. Veel mensen waren zeer geïntresseerd in de actie en zij brachten schoenen naar onze marktkraam of bij een van onze andere inleveradressen. Zelfs Zwarte Piet was zeer onder de indruk en blij met onze actie dat ie spontaan wat schoentjes heeft gevuld met pepernoten!

Wij hebben nu 75 paar kinderschoenen verzameld en daar zijn wij al heel blij mee! Maar we gaan door! Als u dus nog oude kinderschoentjes heeft liggen dan zien wij die graag tegemoet. U kunt ze brengen naar de Wollengrasstraat 74 te Wormer.

Wij willen graag alvast iedereen enorm bedanken voor alle hulp en natuurlijk de schoenen! Op 5 december staan ze in Den Haag voor het Tweede Kamergebouw! Alle kinderschoenen gaan na afloop naar Cordaid en worden via het project 'Sam's Kledingactie' verspreid onder kinderen in Afrika.

U bent hier