h

Voorzitter Gabriella Molica: "doe mee!"

21 januari 2013

Voorzitter Gabriella Molica: "doe mee!"

De SP Zaanstreek is een actieve en strijdbare afdeling. Wil je dat zou houden? Doe dan mee! Heb je ideeën? Doe dan mee! Wil je dat we er nog harder tegenaan gaan? Doe dan mee!

Gabriella MolicaBeste partijgenoten en sympathisanten,

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie nieuws vanuit het bestuur ontvangen hebben. Na de verkiezingen op 14 december hebben wij hard gewerkt aan het organiseren van de afdeling. Om die reden hebben wij op 28 december 2012 de eerste bestuursvergadering gehouden. Intussen zijn wij bezig met het schrijven van het programma voor de komende raadsverkiezingen en met het organiseren van twee acties: één voor huurbeleid en één voor de (thuis)zorg.

Inmiddels hebben jullie al het programma voor de eerste en tweede thema-avond van januari ontvangen. Wij zijn ook bezig met het samenstellen van de commissies voor de verkiezingen (binnenkort krijgen jullie bericht hierover) en drie actieve leden hebben zich al opgegeven om naar de scholing van SP over Lokale politiek te gaan. Daarnaast gaan we ook actief werken aan scouten van nieuwe kandidaten voor de raadsverkiezingen.

Op 20 april willen wij een Socialismedag organiseren waarin vier sprekers komen praten over zeer interessante onderwerpen waarover wij kunnen gaan discussiëren.

Dus er valt veel te doen en te helpen en jullie zijn de oren en de ogen van de afdeling. Nu moeten wij een vuist maken tegen de nieuwe maatregelen van de regering die desastreus zijn voor ons land. We moeten meer aanwezig zijn in de straten en op de pleinen. Daarom vragen wij jullie om ons te helpen.

Tijdens de discussies op de woensdagavonden, het staan bij de kraam, het flyeren, het organiseren van de acties voor huurbeleid en zorg hebben wij, meer dan ooit, jullie hulp nodig.

Laat je stem horen, kom naar het BrandtWeer in Koog aan de Zaan op de woensdagavond of neem contact op met het bestuur om je op te geven om aan een actie mee te doen of om je als kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Het bestuur zal jullie met open armen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Gabriella Molica,
afdelingsvoorzitter

U bent hier