h

SP Wormerland ledenvergadering

24 augustus 2013

SP Wormerland ledenvergadering

De gemeenteraadsverkiezingen zijn weer in aantocht. Op 19 maart 2014 beslist u weer wie er tot maart 2018 in de gemeenteraad van Wormerland komen te zitten. Natuurlijk wil de SP haar leden weer net zo goed vertegenwoordigen als nu en hopelijk straks ook weer met een wethouder in het college van B en W. Hoe zal de SP haar leden en kiezers straks gaan vertegenwoordigen? Wat willen we in Wormerland in de komende periode gaan realiseren? Daarvoor is uiteraard ons verkiezingsprogramma belangrijk.

Op 23 september 2013, vanaf 20.00 uur, bespreken wij in het gemeentehuis van Wormerland het concept- verkiezingsprogramma met onze leden. De toegang tot het gemeentehuis is via de raadsledeningang, aan de linkerzijkant van het gebouw. Wij zijn vanaf 19.30 uur aanwezig om u te ontvangen.

U bent van harte welkom om het concept- verkiezingsprogramma met ons te bespreken. Sterker nog, uw aanwezigheid is belangrijk, want u hebt als lid invloed op ons verkiezingsprogramma.

Voor de leden met een e- mailadres voegen wij het concept- verkiezingsprogramma digitaal bij. De leden die nog gewoon ouderwets per post benaderd willen worden, krijgen een print van het concept- verkiezingsprogramma. Wij vinden het een uitstekende zaak als u het stuk voorafgaand aan de ledenvergadering zorgvuldig doorneemt, zodat u mee kunt praten.

De leden van onze afdeling die in de gemeenten Oostzaan en Landsmeer wonen, krijgen deze uitnodiging niet. Het ziet er niet naar uit dat er in Oostzaan en Landsmeer binnen afzienbare tijd een gemeenteraadsfractie in de gemeenteraad komt.

Tot ziens op 23 september!

Namens de SP Wormerland,

Hans Mandjes en Henk Mak

U bent hier