h

Gemeenteraadsverkiezingen 2014

15 september 2013

Gemeenteraadsverkiezingen 2014

Ook bij de SP Wormerland zijn de voorbereidingen in volle gang voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014. Wil je helpen? Wil je op de kieslijst staan? Meld je aan bij henk.p.mak@gmail.com - telefoon 075 - 6424543.

Lees hieronder meer in de bijdrage van SP-raadslid Mart van der Kolk:

Zoals u wel gemerkt zult hebben in diverse kranten en op websites is de strijd weer losgebarsten om de kiezers door de verschillende politieke partijen in Wormerland voor de gemeenteraadsverkiezingen die gehouden worden in 2014. Uiteraard horen daar natuurlijk de mooiste beloftes bij en vertellen alle partijen natuurlijk ook hoe goed ze het hebben gedaan in de afgelopen raadsperiode van 4 jaar.

Successen

Ook uw SP heeft natuurlijk zijn best gedaan in de gemeenteraad en wil dit ook graag blijven doen. Want we hebben best wel iets bereikt de afgelopen 4 jaar, denkt u maar eens aan het winkelcentrum in Wormer dat na jaren eindelijk gebouwd wordt of aan de prachtige nieuwe school met MFA in Neck , voorzieningen voor de jeugd in Jisp en het wegenonderhoud in Wormer enz.

Enthousiasme

Het zou flauw zijn om alleen onszelf als SP voor deze en andere successen op de borst te kloppen want successen boek je niet alleen maar met elkaar in een gemeenteraad. En met elkaar, dus met alle leden van SP Wormerland willen wij graag afmaken waar wij 4 jaar geleden met een enthousiaste ploeg aan begonnen zijn in de gemeenteraad namelijk Wormerland een prettige gemeente te laten zijn met goede voorzieningen en waar het voor iedereen prettig wonen is, zowel voor jongere en oudere inwoners.

Hulp

En hier hebben wij uw hulp bij nodig als SP lid. Want om mee te doen aan de komende gemeenteraad verkiezingen is het van belang om enthousiaste SP'ers te vinden in Wormerland die ook graag mee willen doen in de gemeenteraad. Misschien bent u zelf wel iemand die iets meer wilt doen voor de gemeente Wormerland waarin u woont en heeft u prima ideeën die u graag zou willen helpen te realiseren.

Aanmelden

Denk dan eens na over mogelijke deelname in de gemeenteraad van Wormerland van 2014. Wij zijn nu bezig met het opstellen van de kandidatenlijst en zouden u graag toevoegen in ons team. Wilt u meer weten over plaatsing op de kandidatenlijst van de SP voor de gemeenteraadverkiezingen in 2014 neem dan gerust eens contact op met SP Wormerland.

U bent hier