h

Een avond met Arnold Merkies en Harry Slinger

28 oktober 2013

Een avond met Arnold Merkies en Harry Slinger

Tekst: Hans Mandjes
Foto's: Theo Min

Woensdagavond 23 oktober was er toch iets aan de hand in Wormerland.

Er stond zo maar de SoeP Expres op de Zandweg, nog nooit gebeurd maar de SP Wormerland speelt met mogelijkheden en kansen en maakt waar, waar men in andere SP afdelingen alleen maar van kan dromen!

Want was er aan de hand in het Wapen van Wormer op deze mooie avond? Het SP tweede Kamerlid Arnold Merkies was aanwezig om te vertellen over de bezuinigingen die ons (bijzonder impopulaire)kabinet voor ons in petto heeft.

Daarnaast gaf ook de nog steeds aantrekkelijke (ondanks dat de jaren gaan tellen) zanger met het rode petje, Harry Slinger, acte de precense.

De zaal was bevolkt met SP'ers, zelfs uit Diemen waren zij gekomen, maar ook de doorsnee Wormernees was aanwezig. Genoten heeft men van de uitleg van Arnold die heel goed wist te vertellen dat bezuinigingen desastreus zijn voor onze economie, men hing aan zijn lippen en alom was er instemming.

Na de pauze kon er vragen worden gesteld, zo was er de vraag of de SP ooit in een kabinet met de PVV gaat zitten. Never, antwoordde Arnold en hier zijn wij het bij de SP Wormerland heel erg mee eens, je gaat toch niet samenwerken met halve-rascisten.

Harry Slinger sloot de avond af met het lied “Je loog tegen mij” en wij gingen, na een afsluitend drankje, voldaan naar huis.

Nog meer sfeerfoto's van Theo Min:

En lees ook de blog van Henk Mak >>>>

https://wormerland.sp.nl/blog/alle/henk-mak/2013/10/succesavond-met-arnold-merkies

U bent hier