h

Zaanse SP solidair met stakers in metaal

4 oktober 2013

Zaanse SP solidair met stakers in metaal

Jullie hebben recht op een fatsoenlijke CAO. Wat nu door de werkgevers wordt aangeboden is onfatsoenlijk. De werkgevers moeten zich vooral schamen dat zij een all-in-loon willen geven ongeacht het aantal overuren dat wordt gedraaid. De crisis wordt als argument gebruikt voor uitbuiting!

De SP Zaanstreek steunt jullie strijd. Jullie hebben recht op goed loon, vaste contracten, een redelijke werklast en een goede toekomst. Zolang jullie onverdeeld deze strijd voeren, moet de directie uiteindelijk wel luisteren. Aan jullie de overwinning!

Werknemers van Pielkenrood en Duyvis, jullie staan niet alleen!

OOK Steunbetuiging uit de cacaosector

De leden van de FNV en CNV werkzaam bij ADM Cocoa bijeen in de Lindenboomzaal op 2 oktober 2013 hebben kennis genomen van de acties van de werknemers van Ardagh Pielkenrood in Zaandijk en Wiener Duyvis in Koog aan de Zaan  tijdens de 24-uurs staking op vrijdag 4 oktober aanvang om 7.30 uur.

De aanwezigen vinden dat de werknemers recht hebben op een goede CAO en begrijpen het goed dat er tot een 24-uurs staking is over gegaan om de rechtvaardige eisen kracht bij te zetten.

Ga voor jullie goede CAO!

U bent hier