h

Kom morgen naar Utrecht!

28 november 2013

Kom morgen naar Utrecht!

Onder het motto "Koopkracht en echte banen" start de FNV aanstaande zaterdag 30 november een grote campagne. Door de bezuinigingen dreigen tienduizenden werknemers in de zorg, kinderopvang en bouw hun baan kwijt te raken en zullen leraren, politie en vuilnismannen er opnieuw geen cent bij krijgen. En als je werkloos raakt, krijg je geen begeleiding naar ander werk. Dat pikken we toch niet?!

De manifestatie begint per beroepsgroep op een serie manifestaties in Utrecht. Daarna volgt een demonstratie. Als SP ondersteunen we dat protest natuurlijk voluit! De Zaanse SP zal er uiteraard ook met een delegatie bij zijn.

Programma:

11:00 - 12:00 FNV ochtendprogamma
12:30 - 13:30 FNV middagprogamma
13:30 - 14:30 SP en FNV mars door Utrecht (we verzamelen vanaf 13:00 bij ingang Jaarbeurs)

U bent hier