h

Beluister onze lijsttrekker Patrick Zoomermeijer op Zaanradio

16 januari 2014

Beluister onze lijsttrekker Patrick Zoomermeijer op Zaanradio

Woensdagavond 15 januari werd onze lijsttrekker Patrick Zoomermeijer geïnterviewd op Zaanradio, in het programma "In de ban van de Zaan". Hij sprak daarin uitgebreid over de toekomst van de sociale werkvoorziening BaanStede, over het redden (ondersteunen) van de buurthuizen, de bezuinigingen op cultuur, sociale woningbouw, het verkiezingsprogramma van de Zaanse SP, mogelijke collegedeelname maar vooral de strijd tegen bezuinigingen, een oproep om de regering te trotseren en de democratisering van de economie.

Patrick Zoomermeijer

Ons steunfractielid Roland van Braam, die op een vakbondsbijeenkomst was, werd nog telefonisch geïnterviewd over de ruimte die het college zich in bestemmingsplannen toe-eigent. Verzoeknummer van Patrick: "Another Brick in the Wall" van Pink Floyd.

U bent hier