h

Ledenbijeenkomst Europese verkiezingen 7 mei 2014

25 april 2014

Ledenbijeenkomst Europese verkiezingen 7 mei 2014

De afdelingen SP Zaanstad en SP Wormerland (inclusief Landsmeer en Oostzaan) organiseren samen op woensdagavond 7 mei een speciale ledenbijeenkomst over de Europese verkiezingen op 22 mei. Het is zaak dat de SP ook dan een goed resultaat neerzet!

Maar waar staan die verkiezingen eigenlijk voor? Wat staat er in het verkiezingsprogramma van de SP? Wie staan er op de kandidatenlijst? Waarom willen de afdelingen SP Zaanstad en SP Wormerland samen campagne voeren?

Allemaal vragen die wij graag met jullie willen bespreken. Onder de bezielende leiding van Willem Croese en SP Europakandidaat Gabriella Molica komt van alles aan de orde. En heb je zelf nog vragen of bijdragen over Europa en de rol van de SP? Doe ook mee!

Wanneer: woensdag 7 mei 2014

Waar: BWZ (Belangenvereniging WAO Zaanstreek), Pinkstraat 14, 1541 HD Koog aan de Zaan

Zaal open: 19.30 uur

Aanvang: 20.00 uur

Zie ook:
- Onze kandidaten

- Ons Europees Verkiezingsprogramma

U bent hier