h

Vandaag bijeenkomst Europa: waar staat de SP?

4 mei 2014

Vandaag bijeenkomst Europa: waar staat de SP?

De afdelingen SP Zaanstad en SP Wormerland (waaronder Landsmeer en Oostzaan) organiseren samen op woensdagavond 7 mei een speciale ledenbijeenkomst over de Europese verkiezingen op 22 mei. Het is zaak dat de SP ook dan een goed resultaat neerzet!

Maar waar staan die verkiezingen eigenlijk voor? Wat staat er in het verkiezingsprogramma van de SP? Wie staan er op de kandidatenlijst? Waarom willen de afdelingen SP Zaanstad en SP Wormerland samen campagne voeren?

Gabriella MolicaAllemaal vragen die wij graag met jullie willen bespreken. Onder de bezielende leiding van Willem Croese en Gabriella Molica, nummer 10 op de SP-lijst voor de Europese verkiezingen, komt van alles aan de orde. En heb je zelf nog vragen of bijdragen over Europa en de rol van de SP? Kom ook en doe mee!

Wanneer: woensdag 7 mei 2014

Waar: BWZ (Belangenvereniging WAO Zaanstreek), Pinkstraat 14 in Koog aan de Zaan

Zaal open: 19.30 uur

Aanvang: 20.00 uur

Meer lezen?

U bent hier