h

Niet de eerste, wel de grootste!

15 mei 2014

Niet de eerste, wel de grootste!

In het samenwerkingsverband van de SP-afdelingen Wormerland en Zaanstreek werd er vandaag geplakt in Oostzaan. Leontine van den Bos, Dick Ofman en Anna de Groot gingen samen in de oude Kadett (mét imperiaal en keukentrap) op pad. Wij houden bijna net zoveel van posters plakken als van een ronde maken met SP-flyers.

En hoewel we lang niet de eerst politieke partij waren die posters plakte op de Oostzaanse verkiezingsborden ................. we hadden in elk geval de grootste posters.

Onderweg, op winkelcentrum Klaverweide, kregen we nog steun van de werknemers van Baanstede die - hoe kan het ook anders - ons oprecht verklaarden SP te gaan stemmen. Jullie steun hebben we nodig!

Het verkiezingsbord aan het eind van De Haal, bij de lange bocht, had het loodje gelegd. Jammer, jammer, tien kilometer voor niets omgereden en weer minder Oostzaners ervan kunnen overtuigen SP te gaan stemmen.

Bij Leontine, Dick en Anna zat de stemming er - zoals gewoonlijk - goed in. Thuis constateerden we dat we de keukentrap niet nodig gehad hadden. Oostzaan heeft superlage verkiezingsborden. Effe onthouden voor de volgende keer! Dan hoeft de imperiaal niet op de Kadett.

U bent hier