h

In Plaszoom moet heel veel veranderen

10 juni 2014

In Plaszoom moet heel veel veranderen

PERSBERICHT

SP op 13 juni op de markt

WORMER- Met het winkelcentrum Plaszoom gaat het slecht. Dat zal niemand in Wormer zijn ontgaan. Het winkelcentrum staat half leeg, verloedert en de loop is eruit. Het is niet verwonderlijk dat het de winkeliers ook niet voor de wind gaat.

De SP Wormerland onderzocht de situatie en interviewde de winkeliers. De resultaten van het onderzoek werden in een zwartboek vastgelegd. Dit zwartboek bespreken wij aanstaande vrijdag, 13 juni, op de markt in Wormer met iedereen die een mening heeft over het winkelcentrum Plaszoom. Op een later tijdstip bieden wij het zwartboek aan aan het college en de gemeenteraad van Wormerland.

Zie ook: Wat nu met Mfa Plaszoom

U bent hier