h

Met Zwartboek Plaszoom naar college en raad

20 juni 2014

Met Zwartboek Plaszoom naar college en raad

Dinsdag 1 juli is het zover. Dan gaat de SP Wormerland het zwartboek én de reacties van de winkelende en marktende Wormerlanders aanbieden aan raad en college. Op 1 juli 2014 om 19.30 uur zal de SP Wormerland in het gemeentehuis van Wormerland het Zwartboek Plaszoom aanbieden aan college en gemeenteraad. Tevens zullen de reacties van de Wormerlandse markt- en winkelbezoekers worden overhandigd.

In de afgelopen tijd heeft de SP bij de winkeliers van het half leegstaande winkelcentrum Plaszoom de toestand geïnventariseerd. Alle winkeliers van het winkelcentrum, op één na,  hebben medewerking verleend aan het onderzoek. Hiervan heeft de SP een zwartboek samengesteld. Op 13 juni 2014 heeft de SP het zwartboek uitgereikt aan de bezoekers van markt en winkelcentrum. Ook aan hen heeft de SP vragen voorgelegd.

U bent hier