h

We are SP Zaanstreek!

5 juni 2014

We are SP Zaanstreek!

Gabriella MolicaNamens het bestuur en de fractie bedank ik jullie voor het vertrouwen dat jullie in de SP Zaanstreek bij de Europese verkiezingen getoond hebben. Vertrouwen dat ervoor gezorgd heeft dat wij nu hier in Zaanstad de grootste linkse partij geworden zijn, en het vertrouwen dat ons in ons politieke werk binnen en buiten de raad versterkt.

De menselijke maat waarmee wij werken, toont weer, keer op keer, dat onze manier van politiek bedrijven goed aansluit bij de verwachtingen van de inwoners van onze stad.
 Want wij wachten niet totdat de mensen met hun vragen of problemen bij de politiek aankloppen, maar wij brengen de politiek naar de mensen toe.

En de uitslagen van de verkiezingen tonen dat aan.
 Dus redenen genoeg om op 21 juni aaanstaande het twintigjarige bestaan van onze afdeling goed te vieren. Want, zoals jullie op onze site al vernomen hebben, op die dag zal ook Emile Roemer aanwezig zijn. Kom dus naar het feest en proost samen met ons op de volgende 20 jaar SP Zaanstreek!

We are SP Zaanstreek!

Gabriella Molica, afdelingsvoorzitter

U bent hier