h

SP geeft college 'Zwartboek Winkelcentrum Plaszoom'

1 juli 2014

SP geeft college 'Zwartboek Winkelcentrum Plaszoom'

SP Wormerland is de afgelopen weken druk geweest met het winkelcentrum Plaszoom in Wormer. De winkeliers worden geplaagd met achteruitgang van het centrum. Het vorige college (SP en VLW) had alles rond voor de start van de nieuwbouw en verbouwing van het dorpscentrum in april dit jaar, maar het nieuwe college (VVD, PvdA, CDA en GroenLinks) heeft dit een halt toegeroepen door de zaak in de 'koelkast' te zetten en dat breekt nu de klandizie op in het winkelcentrum. Vanavond heeft de SP een zwartboek aangeboden over deze kwestie.

Burgemeester Peter Tange nam het zwartboek aan uit de handen van SP-raadsleden Martin van der Kolk en Henk Onderwater. Voordat de raadsvergadering vanavond begon spraken de zes Wormerlandse politieke partijen achter gesloten deuren verder over Plaszoom. Wat er besproken is, is nog niet bekend. En waarom het college dit zo deed is vooralsnog een groot vraagteken en staat in schril contrast met het motto van 'iedereen doet mee'.

Voor meer informatie over het 'Zwartboek Winkelcentrum Plaszoom':

U bent hier