h

En de Zaanbrug komt dus op z'n eigen plekkie

30 augustus 2014

En de Zaanbrug komt dus op z'n eigen plekkie

De gemeenteraad van Wormerland zal het met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid op 9 september over de Zaanbrug hebben. In de voorronde wordt gesproken over de heroriƫntatie en het Programma van Eisen. Inmiddels blijkt het college van Wormerland (nadat het college alle stukken nog eens goed doorgelezen heeft) het volledig eens te zijn met de SP. Wat het college betreft komt de nieuwe Zaanbrug op z'n eigen plek.

De coalitie zal het hiermee eens zijn. Als dat niet het geval is, zal de consequentie zijn dat de coalitie het college naar huis moet sturen.
Vergeleken bij de laatste besprekingen van voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 zijn er totaal geen nieuwe argumenten naar voren gekomen die er toe zouden kunnen leiden dat de Zaanbrug op een andere plek komt.

De SP is ondertussen benieuwd hoe de kiezers van de vier coalitiepartijen nu de verkiezingsstunt, die tot niets heeft geleid, hebben ervaren.

U bent hier