h

Locaties zorghotel Wormerland ongeschikt

7 augustus 2014

Locaties zorghotel Wormerland ongeschikt

In de antwoorden op de vragen die de SP stelde over de mogelijke vestiging van een zorghotel, lazen we dat het college nog graag een onderzoek wil doen. Het college wil onderzoeken of een zorghotel in Wormerland kansrijk is en welke locatie geschikt is voor een zorghotel.

Ook lazen wij in de antwoorden de criteria die het college stelt aan een zorghotel. Die criteria zijn:
1. het moet in een geschikt bestaand gebouw
2. er moeten meer zorgfuncties in de omgeving zijn
3. het moet bereikbaar zijn met het OV
Natuurlijk ontzorgt de SP het college graag en is daarom zelf op pad gegaan om aan de hand van de criteria van het college te beoordelen waar er een zorghotel in Wormerland kan komen. Omdat het zorghotel met openbaar vervoer bereikbaar moet zijn volgden we de route van lijn 121, hét openbaar vervoer in Wormerland.
Het college hebben wij daarmee tijd en geld bespaard, er hoeft verder geen onderzoek meer gedaan te worden.

U bent hier