h

Verzorgingshuizen sluiten? Ik dacht het niet!

22 augustus 2014

Verzorgingshuizen sluiten? Ik dacht het niet!

Ondanks stortbuien en onweer waren vijf SP'ers vanochtend aanwezig op de wekelijkse markt in Wormer, deze keer voor de actie 'Verzorgingshuizen sluiten? Ik dacht het niet!' In en bij de tijdelijke ingang van het winkelcentrum Plaszoom tekenden honderd mensen voor het behoud van verzorgingshuizen.

De ondertekenaars spraken hun verontwaardiging en verbazing uit over de sluiting van maar liefst achthonderd huizen in Nederland. En ondanks dat 'Torenerf' in Wormer blijft begrepen de Wormerlanders wel dat het niet zo kan.

"Natuurlijk teken ik, want later hebben ze voor mij ook geen opvang," was één van de veel gehoorde opmerkingen.

SP-afdelingsvoorzitter Ami Gest is blij met deze solidariteit van Wormerlanders, want de betrokkenheid is groot met ouderen.

Meer informatie:

https://sp.nl/zorg/verzorgingshuizen/

U bent hier