h

'Het komt allemaal door de buitenlanders'

9 augustus 2015

'Het komt allemaal door de buitenlanders'

Het is natuurlijk makkelijk om tekeer te gaan tegen mensen die anders lijken. Want in opstand komen tegen de bazen, hun politiek en dit systeem, dat is niet Nederlands. Toch? We laten ons liever wat wijsmaken door een ex-VVD’er en ondernemer die geld krijgt van Amerikaanse en Israëlische miljonairs om Nederland de vernieling in te helpen met zijn Partij voor de Vennootschappen. Of denk jij nu echt dat die handpoppen aan de kant staan van de mensen op de werkvloer?

Sta jij echt achter die mooie praatjes over opkomen voor de belangen van ‘de’ Nederlanders, terwijl ze in de Kamer voor alles stemmen wat leidt tot meer armoede, meer werkloosheid en meer bezuinigingen? Zie je dan niet we hierdoor hopeloos verdeeld raken en nog zwakker komen te staan?

Nee? Kom dan ook niet klagen als er types aan de macht komen die de maatschappij nog sneller afbreken, omdat hun financiers daar beter van worden. Want je zult zien dat ze dan niet alleen ‘de’ asielzoekers, ‘de’ moslims, ‘de’ Marokkanen of ‘de’ Oost-Europeanen aanpakken, maar iedereen op de werkvloer. Iedereen die zich organiseert in een vakbond. Iedereen die in opstand komt voor een betere toekomst. Al dan niet met grof geweld en vervolging. Dus mochten ze jou tegen die tijd komen halen: misschien kun je nog vluchten. En dan maar hopen dat je welkom bent in een ander land als asielzoeker…

U bent hier