h

Red de Zorg na de zomer nog sterker!

8 augustus 2015

Red de Zorg na de zomer nog sterker!

Op 12 september organiseert de FNV een grote 'Red de Zorg'-demonstratie in Amsterdam. De afbraak van onze zorg moet gestopt worden. Kom ook!

Foto: FNV / www.fnvvoorzorg.nl

Op 19 juni nam staatssecretaris van Rijn de Volkspetitie 'Red de Zorg' in ontvangst. De volkspetitie is op 1 mei gestart en in 6 weken door meer dan 700.000 Nederlanders ondertekend. Met de Volkspetitie roepen de ondertekenaars de verantwoordelijk staatssecretaris op om nog voor Prinsjesdag in te grijpen en de bezuinigingen te stoppen. Staatssecretaris van Rijn heeft toegezegd met FNV en CNV het gesprek aan te willen gaan over de eisen van de Volkspetitie. De bonden stoppen niet voordat de zorg gered is en organiseren daarom op 12 september de grote 'Red de Zorg'-demonstratie in Amsterdam. Overal in het land worden regionale comité's opgericht. De landelijke SP heeft zich direct solidair verklaard en roept afdelingen op mensen te mobiliseren de demonstratie.

Meer lezen?

U bent hier