h

Onze mensen: Lieke

28 oktober 2015

Onze mensen: Lieke

Onze organisatiesecretaris en fractieassistent Lieke van Schie (1982) woont samen met haar 2 zoontjes van 6 en 8 jaar. Sinds 2 jaar is zij actief lid van de SP. Zij kwam bij de SP door haar ouders. Lieke werkt in de zorg en op aanraden van haar moeder had ik een mail gestuurd naar SP Zaanstreek met daarin haar zorgen over de toekomst van de thuiszorg, nu 2 jaar geleden ongeveer. Diezelfde week werd zij door Gabriella Molica (toenmalig voorzitter) gevraagd om haar verhaal te doen op een woensdagavond tijdens een actieve leden vergadering. Na die woensdag is zij praktisch elke woensdagavond te vinden in Het BrandtWeer!

Foto: Lieke van Schie / www.zaanstreek.sp.nl

Lieke (links) en haar moeder solidair met de gewone Grieken

U bent hier