h

Duizenden in actie voor CAO Sociale Werkvoorziening

22 november 2015

Duizenden in actie voor CAO Sociale Werkvoorziening

Ruim 7.500 mensen hebben 19 november in Den Haag actie gevoerd voor een nieuwe cao SW met een echte, structurele loonsverhoging en werkzekerheid. Een fantastische opkomst op deze bijeenkomst van het FNV. De Zaanse SP en mensen van BaanStede waren er bij! Hiermee hebben we heel goed duidelijk gemaakt dat we het zat zijn dat er nog geen nieuwe, fatsoenlijke cao SW is. We hebben met zijn allen laten zien dat we samen iets voor elkaar kunnen krijgen. Samen kunnen we dit winnen!

Foto: FNV / www.fnv.nl

Foto: Hanneke Pekelharing / www.zaanstreek.sp.nl

BaanStede was er ook bij!

Foto: Hanneke Pekelharing / www.zaanstreek.sp.nl

Want de SW'ers bij BaanStede willen ook een goede CAO. En behoud van beschut werk. Gemeente Zaanstad, doe daar wat aan!

Meer lezen?

U bent hier