h

Kom in actie voor TSN!

13 december 2015

Kom in actie voor TSN!

Dankzij de vele acties die de SP overal in het land we samen met FNV en thuiszorgmedewerkers hebben gevoerd is er vrijdag een week geleden een thuiszorg-akkoord gesloten tussen staatssecretaris Van Rijn, FNV en VNG. Daarin is geregeld dat er geen alfahulpen ingezet mogen worden en dat er bij aanbestedingen rekening moet worden gehouden met fatsoenlijke lonen en arbeidsvoorwaarden voor het personeel. Helaas gaan deze afspraken pas in 2017 in.

Foto: SP Helmond / www.helmond.sp.nl

Eind volgende week vindt het Kamerdebat plaats over de vraag hoe het verder moet met de 40.000 cliƫnten en de 12.000 medewerkers van TSN, de grootste thuiszorg organisatie van Nederland. Zowel thuiszorgmedewerkers als cliƫnten snakken naar duidelijkheid en zekerheid. Daarom gaan we door met actievoeren, waarvoor we jullie hulp vragen!

Wil je meehelpen met het verspreiden bij jou in ede buurt of op je werk van de speciale wenskaart 'Op naar een zorgeloos 2016'? Stuur dan een mailtje aan zaanstreek@sp.nl!

U bent hier