h

Winkelend publiek Gedempte Gracht wil ook Nationaal Zorgfonds

29 januari 2017

Winkelend publiek Gedempte Gracht wil ook Nationaal Zorgfonds

Foto: Jasper van Vliet / www.zaanstreek.sp.nl

Gisteren waren wij weer aanwezig op de Gedempte Gracht in Zaandam, om met mensen in gesprek te gaan en steunbetuigingen te verzamelen voor één Nationaal ZorgFonds zónder eigen risico. Zoals gewoonlijk, waren de reacties erg positief. Wij hebben hierdoor in een paar uur tijd weer 69 geldige steunbetuigingen gekregen.

Door Jasper van Vliet, ROOD en bestuurslid SP Zaanstreek

De mensen in Zaandam zijn duidelijk ook klaar met het eigen risico, klaar met de marktwerking en klaar met de zorgverzekeraars! Van een jongetje van ongeveer 6 jaar oud met een geïmproviseerde handtekening, tot een oudere dame, die haar eigen risico elk jaar in januari alweer kwijt is. Daarom is het tijd voor het Nationaal ZorgFonds. Dus namens mijzelf, Leontiene, Evert, Alie, Jan, Roland, Fabian en Ray zeg ik: samen kunnen wij zorgen voor verandering, samen kunnen wij de macht pakken!

Foto: Jasper van Vliet / www.zaanstreek.sp.nl

Raadslid Roland van Braam en een ondertekenaar

Foto: Jasper van Vliet / www.zaanstreek.sp.nl

Druk bij de SP-stal

Meer lezen?

U bent hier