h

Zaterdag gaat de SP de Havenbuurt in!

13 juli 2017

Zaterdag gaat de SP de Havenbuurt in!

De SP wil niet alleen tijdens verkiezingen uw mening weten. Wij zijn altijd onder de mensen, ook tussen de verkiezingen door. We gaan regelmatig de buurten in, we organiseren acties, we hebben een Hulpdienst waarmee we mensen met problemen op weg helpen en we organiseren bijna wekelijks bijeenkomsten. De SP, daar heeft u na de verkiezingen ook nog wat aan!

Foto: Willem Croese / www.zaanstreek.sp.nl

De afgelopen jaren is de SP regelmatig in de Havenbuurt geweest. Zo organiseerden we een ‘huurcafé’ in 2015 in ’t Stekkie over de stijging van de huren. En al in 2012 waren we samen met bewoners actief vanwege de renovatieplannen van Rochdale, Parteon en ZVH. We stonden bewoners bij met hun funderingsproblemen. Korter geleden zijn er klachten geweest over de jachthaven, de opslag en het uitblijven van het bestemmingsplan. Nu gaat er op het Hembrugterrein gebouwd worden, wat direct grenst aan de Havenbuurt.

Als Zaanse SP zijn we heel benieuwd hoe het met nu met de Havenbuurt en haar bewoners gaat! Wat is er de afgelopen tijd gebeurt in de buurt? Hoe bevallen de gerenoveerde woningen? Is de energierekening nu lager? Hoe staat het met de voorzieningen in de buurt? We horen graag van u!

Uw verhaal vandaag is een manier voor de SP om met álle inwoners van Zaanstad in contact te blijven, wit of zwart, man of vrouw, jong of oud. Uw verhaal voedt onze raadsleden in de Zaanse raad met de echte ervaringen van Zaankanters over wat er leeft in onze gemeente. En als we in de verhalen die we ophalen horen van grote problemen waar iets aan moet gebeuren, dan gaan we kijken wat we daar als SP aan kunnen doen: binnen en buiten de raad, SAMEN met u!

Maar misschien heeft u een ander probleem of een heel ander verhaal? We zijn benieuwd! U kunt dat na vandaag ook altijd nog mailen aan zaanstreek@sp.nl

De SP is een partij van gewone mensen en onze raadsleden zijn geen beroepspolitici, maar volksvertegenwoordigers. We beloven niets anders dan dat we een luisterend oor zijn en waar nodig uw bondgenoot in de strijd voor een betere buurt, een sociaal Zaanstad, echte banen, goede voorzieningen voor iedereen en verzet tegen rechts afbraakbeleid. Geen haat of verdeel-en-heers, maar samen Nederland! Te beginnen in Zaanstad.

Wilt u meedoen met de socialisten? Heeft u een vraag voor onze Hulpdienst? Stuur dan een mail aan zaanstreek@sp.nl

  • Zaterdag 15 juli, 13.00-16.00 uur, Havenbuurt

U bent hier