h

SP opent binnenkort meldpunt schimmelwoningen

2 januari 2018

SP opent binnenkort meldpunt schimmelwoningen

De SP gaat in Zaanstad een meldpunt openen voor het opgeven van schimmelwoningen. We horen namelijk veel mensen met klachten over hun huurwoning. SP-fractievoorzitter Patrick Zoomermeijer: "Bij het 'buurten in de buurt' wat de SP continu doet, ook buiten de verkiezingen om, troffen we veel woningen aan met schimmel of waar het tocht. Van Poelenburg tot Krommenie. Daardoor zitten huurders in een schimmelhuis met gezondheidsklachten tot gevolg."

Foto: SP Zaanstreek / www.zaanstreek.sp.nl

Zoomermeijer: "Dit is onacceptabel. Daarom openen wij binnenkort een meldpunt en de SP zal de meldingen serieus nemen. We gaan alle meldingen na en kijken wat we als strijdbare politieke partij kunnen doen om de groepen bewoners te helpen."

Foto: Anna de Groot / www.zaanstreek.sp.nl

Schimmel in een corporatiewoning in Wormerveer

Heeft u ook last van schimmel in uw huis en weigert de verhuurder er iets aan te doen? Geef het dan alvast door via zaanstreek@sp.nl!

U bent hier