h

Bijeenkomst verkiezingscampagne 2 februari

24 januari 2022

Bijeenkomst verkiezingscampagne 2 februari

Foto: SP / Jan Kersten

Nog ruim 6 weken en dan zijn de verkiezingen er voor de gemeenteraad een feit. Hoog tijd voor ons om met de campagne te beginnen.
Een groot deel van de voorbereidingen hebben we al gedaan. Het programma is vastgesteld, de kandidatenlijst wordt deze ingeleverd op het gemeentehuis. Posters en verkiezingskrant zijn besteld en ook 6 extra SP-jassen zijn binnen.
Nu wordt het tijd voor de campagne op straat.

Daarom willen we op 2 februari bij elkaar komen om de verdere campagne voor te bereiden. We komen dan om 20:00 bijeen in het bekende gebouw van 't Brandtweer in Koog aan de Zaan. De deur is open vanaf 19:30.
Iedereen die een bijdrage wil leveren aan de campagne is hierbij welkom. Denk hierbij aan het organiseren van de actiedagen, flyeren, het bel-team en het verspreiden van de verkiezingskrant.

12 februari en op 19 februari zijn er actiedagen gepland. De precieze invulling hiervan hebben we nog niet.
Het lijkt er nu op dat 12 februari de AOW en pensioen het thema wordt: https://doemee.sp.nl/pensioenactie
Op 19 februari kunnen we dan een lokaal thema gebruiken, de invulling hiervan gaan we nog uitwerken.

Op 5 februari is er een campagnebijeenkomst voor alle vrijwilligers op 3 locaties. (Eindhoven, Rotterdam, Zwolle)
Met name de mensen van de kandidatenlijst worden verzocht om zich hiervoor op te geven, de reiskosten hiervoor zullen wij vergoeden.
Aanmelden kan hier.

In verband met de corona vraag ik iedereen de geldende regels in acht te nemen. Dat betekent bij gezondheidsklachten thuis te blijven en eventueel een zelf test te doen voor je naar de bijeenkomst komt. Uit eigen ervaring weet ik dat je zelfs met een boosterprik je nog besmet kunt raken! Dus voorzichtigheid voor alles.

Jan Kersten
(Voorzitter)

PS
Laat even weten als je wilt komen

U bent hier