h

De vijand komt niet van buiten

30 augustus 2015

De vijand komt niet van buiten

Patrick Zoomermeijer met megafoon
Nederland tolerant? Nederland een 'luilekkerland voor gelukszoekers'? Nederland heeft een 'soft' asielbeleid? Gelul!

Onderstaande artikel schrijft over de harde waarheid zoals ze die in een Britse kwaliteitskrant met verbazing zien. Het Nederlandse beleid is hardvochtig en wat mij betreft onmenselijk en haatdragend. Als je dat vergelijkt met het asielbeleid in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en zeker Zweden (zonder te beweren dat alles daar perfect is), dan valt op wat voor rot rechts haatzaaiend afbraakbeleid hier wordt gevoerd.

Niet door de clowns van de PVV, maar door de 'respectabele' VVD en de 'sociale' PvdA. Dezelfde partijen die ons deze crisis en bezuinigingen en privatiseringen en flexwerk en onbetaalbare woningen brachten en instemden met de oorlogen waarvoor vluchtelingen nu hun land verlaten.

De vijand komt niet van buiten, de vijand staat in eigen land: ze zit in onze regering en in de andere politieke partijen die niet breken met het systeem dat mensen kapot maakt en in de directies en bij de aandeelhouders van de multinationals die hiervan profiteren. De vijand staat in eigen land, toen en nu!

Internationale solidariteit, strijd en socialisme zijn het enige antwoord op een wereld die in brand staat. Verbroedering als bluswater.

U bent hier