h

Bewoners Durghorst in actie tegen Camelot

1 juli 2014

Bewoners Durghorst in actie tegen Camelot

De huidige bewoners van het voormalige seniorencomplex de Durghorst in Krommenie zijn maandag in actie gekomen tegen verhuurder Camelot. De bewoners die niet willen vertrekken en nergens anders heen kunnen voelen zich behoorlijk geïntimideerd door beheerder Camelot die dreigt de bewoners individueel voor de rechter te slepen waarbij gezegd werd dat Camelot die rechtsgang steeds heeft gewonnen. Leden van de SP Zaanstreek, waaronder fractievoorzitter Patrick Zoomermeijer, zijn aanwezig geweest bij de controle door Camelot en hebben de weigeraars met raad en daad bijgestaan.

Fractievoorzitter Patrick Zoomermeijer en Inge Dahmes, 'moeder' en woordvoerder van de bewoners

Meer lezen?

U bent hier