h

Ruim 2500 Zaankanters willen een Nationaal ZorgFonds

7 maart 2017

Ruim 2500 Zaankanters willen een Nationaal ZorgFonds

Waar er landelijk al ruim een kwart miljoen mensen zich hebben ingeschreven voor het initiatief voor een ander zorgstelsel zonder marktwerking en zonder eigen risico zijn er in Zaanstad al meer dan 2500 mensen geregistreerd als ondersteuners van dit plan.

Foto: Willem Croese / www.zaanstreek.sp.nl

In de loop van vorig jaar en begin dit jaar heeft de SP Zaanstreek in verschillende wijken huis aan huis en op markten en pleinen mensen gesproken om dit plan te ondersteunen. Daarnaast zijn er wijkbijeenkomsten gehouden, waarbij vele belangstellenden aanwezig waren. Uiteindelijk vertrokken er ook twee bussen met Zaankanters naar het Nationale ZorgDebat afgelopen maand, de grootste demonstratie tijdens een verkiezingscampagne in decennia.

De teller in Zaanstad staat nu op exact 2150, en met de andere plaatsen in de Zaanstreek komen we nu op 2601 ondersteuners. De beste manier om dit ZorgFonds ook ├ęcht te regelen, is door de SP groot te maken: stem dus volgende week SP en pak de macht!

U bent hier