h

Zaanse SP steunt ambulancepersoneel in strijd tegen marktwerking

25 mei 2017

Zaanse SP steunt ambulancepersoneel in strijd tegen marktwerking

Foto: Willem Croese / www.zaanstreek.sp.nl

Zaterdag 20 mei trakteerde de SP bij het nieuwe ZMC in Zaandam het ambulancepersoneel op taart. Hiermee wil de SP de professionals die dag en nacht klaarstaan om mensenlevens te redden een hart onder de riem steken in hun strijd tegen marktwerking in de ambulancezorg.

Een overweldigende meerderheid van 92% van het ambulancepersoneel wijst marktwerking in de ambulancezorg af. Ook onder de bevolking kan marktwerking in de ambulancezorg niet op steun rekenen; het overgrote deel van de Nederlanders vind het een slecht idee. Dit blijkt uit een onderzoek dat de SP hield onder ambulancepersoneel, en uit een opiniepeiling van Maurice de Hond.

Meer lezen?

U bent hier