h

Teken ook voor een stillere en schonere A8 en Coenbrug!

30 oktober 2017

Teken ook voor een stillere en schonere A8 en Coenbrug!

De SP en de werkgroep A8/Coenbrug proberen al lange tijd ervoor te zorgen dat de wijken rond de A8 en de Coenbrug in Zaanstad gezonder en stiller worden. Hiervoor zijn – om te beginnen – een aantal maatregelen nodig. De werkgroep en de SP denken aan een lagere snelheid op de A8, stil asfalt en betere geluidsschermen. Ook moet de brugklep stiller.

Foto: Werkgroep A8/Coenbrug
Dit is beter voor uw gezondheid en voor uw rust. In 2005 vroeg een aantal partijen in de gemeenteraad van Zaanstad al om maatregelen. Recent is dit verzoek aan de minister van Infrastructuur en Milieu herhaald. Om onze argumenten kracht bij te zetten hebben wij nu een petitie, gaan wij een informatiemiddag organiseren en hebben wij de Tweede Kamerfractie van de SP ingeschakeld.

VOOR JEZELF, VOOR ELKAAR, VOOR EEN STILLERE EN SCHONERE A8 EN COENBRUG

Wat vragen wij nu aan u? Wij vragen u de petitie te ondertekenen op Petities24.com. Ook vragen wij vragen u om naar onze informatiemiddag in Het BrandtWeer, Breestraat 110 in Koog aan de Zaan te komen, op zaterdag 11 november tussen 13.30 en 16.00 uur. Ook staan wij er voor open om samen met u meer actie te voeren.

Een checklist voor u:

Meer lezen?

U bent hier