h

VVD wil nu opeens eigen slecht beleid repareren?

20 maart 2018

VVD wil nu opeens eigen slecht beleid repareren?

Patrick Zoomermeijer
De VVD zit nu al jarenlang in het college in Zaanstad en bestuurt in Den Haag. Nu er verkiezingen zijn, komen ze aanzetten met wat er allemaal beter moet, maar wat ze zelf niet hebben bereikt in de coalitie. De SP heeft daarentegen altijd gepleit voor goede buslijnen door alle wijken, snelfietspaden, veilige rondwegen, beter wegonderhoud en een lightrailverbinding met Amsterdam. Niet pas nu, nu er verkiezingen zijn.

Door Patrick Zoomermeijer, lijsttrekker

We knokten tegen het VVD-voorstel om projecontwikkelaars de parkeernorm te laten afkopen. De SP is voor meer blauwe zones, die er mede door oppositie van de SP zijn gekomen, zoals op Zuiddijk en in Krommenie, met 200% meer omzet voor winkeliers.

Maar dit college mét de VVD wilde daar eerst juist betaald parkeren invoeren! Dit college - met de VVD - ondermijnt inspraak over betaald parkeren in Westerwatering. Dan de SP: voor goed OV, goede wegen, goede bereikbaarheid, inspraak bij betaald parkeren.

Overigens is de SP voor maximaal 80 kilometer per uur, stil asfalt en hogere geluidsschermen op de A8. Voor de rust en gezondheid van duizenden Zaankanters.

U bent hier