h

SP roept op om 'nee' te stemmen op 20 juni

9 juni 2018

SP roept op om 'nee' te stemmen op 20 juni

Deze week plakt de Zaanse SP honderden posters door heel Zaanstad om op te roepen om op 20 juni bij het referendum tegen het geldverslindende Cultuurcluster te stemmen. De SP plakt met vrijwilligers en laat de posters op eigen kosten drukken, dus wij maken geen gebruik van de subsidie voor het referendum. Dit is wat wij onder andere kunnen doen dankzij de afdrachtregeling van onze volksvertegenwoordigers. Geef cultuur in de wijk een kans, sta op voor cutuur voor iedereen in Zaanstad, stop het megalomane Cultuurcluster nu het nog kan en voordat het te laat is. Stem 'nee' 20 juni! 

Foto: Jan van Keulen / www.zaanstreek.sp.nl

Foto: Jasper van Vliet / www.zaanstreek.sp.nl

Foto: Jasper van Vliet / www.zaanstreek.sp.nl

Foto: Jasper van Vliet / www.zaanstreek.sp.nl

Foto: Patrick Zoomermeijer / www.zaanstreek.sp.nl

Foto: Jasper van Vliet / www.zaanstreek.sp.nl

Foto: Jan van Keulen / www.zaanstreek.sp.nl

Foto: Jasper van Vlietet / www.zaanstreek.sp.nl

Meer lezen?

U bent hier