h

In Memoriam Hans Mandjes

3 april 2019

In Memoriam Hans Mandjes

Foto: © Willem Croese

Het bericht dat Hans Mandjes (70) is overleden bereikte de SP Zaanstreek dinsdagavond 2 april. Hij was jarenlang actief lid voor de SP, vooral vanuit zijn woonplaats Wormer. Na zijn raadsperiode ging Hans verder als milieu-activist om uiteindelijk namens Groen Links burgerraadslid te worden in Wormerland.

De oud-SP'er was van 2010 t/m 2014 raadslid in de gemeente Wormerland voor de SP en hij was twee jaar afdelingsvoorzitter van deze afdeling. Verder was Hans jarenlang actief voor Milieudefensie en voor het nudistenstrand in Het Twiske.

Wij kennen Hans als een bevlogen man die zich dagelijks inzette voor een anti-kapitalistische maatschappij met ruimte voor vluchtelingen, diervriendelijkheid en vooral een goed milieu. De SP Zaanstreek wenst zijn nabestaanden en vrienden heel veel sterkte met het verlies van een geliefde en markante man uit Wormer die een groot hart had.

U bent hier