h

Steun de volkspetitie: red de zorg!

10 mei 2015

Steun de volkspetitie: red de zorg!

Foto: SP / www.zaanstreek.sp.nl
Op 1 mei hebben de vakbonden FNV en CNV gezamenlijk een volkspetitie tegen de bezuinigingen in de zorg in het leven geroepen. De vakbonden willen binnen zes weken 300.000 handtekeningen ophalen. De SP ondersteunt deze volkspetitie en zal de komende weken de straat opgaan om handtekeningen te verzamelen.

De regering bezuinigt miljarden op de zorg. Honderdduizenden zorgbehoevenden verliezen deels of geheel de zorg die zij nodig hebben. Daarnaast verliezen tienduizenden mensen die in de zorg werken hun baan. Samen met de vakbonden roept de SP de regering en in het bijzonder PvdA-staatssecretaris Van Rijn op om de afbraak van de zorg te stoppen.

Onze zorg!
Steunt u ons in de strijd tegen de bezuinigingen? Teken dan de petitie hier! Wilt u ons helpen om handtekeningen op te halen op de markten en pleinen? Neem dan contact op met Maikel Kat of met ons meldpunt. Zij kunnen u dan verwijzen naar een handtekeningophaalactie in uw buurt (zie ook onze agenda) en/of formulieren overhandigen, opdat u zelf aan de gang kunt gaan met het ophalen van handtekeningen.

U bent hier